Pressure Cooker Noxxa

Assalamualaikum w.b.t

Page ini RSK ingin kongsikan serba sedikit mengenai pressure cooker Noxxa dari Amway yang telah banyak membantu RSK dalam bab masak memasak ini.


Sempena bulan Ramadan dan Syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi tak rugi jika kita ada periuk ini.
Periuk ini boleh memasak nasi sehingga 2 kilo sekali masak.banyak tu........

Ini plak detail pasal pressure cooker ni
satu periuk ni bleh masak beras sebanyak 2 kilo...yaaaa 2 kilo...sila percaya
masa class ari tu periuk ni diguna utk masak nasi beriani...ummmpphhh sangat rasanya...
kiranya cara masak guna periuk ni adalah sihat, selamat dan cepat
yeayyyyy suka sangat tu memasak cuma ambil masa 7 minit sahaja tanpa meninggalkan kerak.suka...suka....



Masa demo periuk ini pelbagai jenis masakan telah ditunjukkan.Antaranya pulut kukus berlauk,roti jala,ayam paprik berlada,apam balik dan memasak telur hanya 2 minit shj tanpa menggunakan air .

Resepi pulut ayam kukus




Resepi chicken chop berlauk


Resepi apam balik
Resepi telur rebus tanpa air.

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PERIUK NOXXA : 

- Pilihan Tekanan Tinggi & Rendah. @ Hi-pressure, Low-pressure 
- Pelbagai fungsi – Masak Perlahan, Mengukus, Menumis. @ Slow Cooker, 
  Steam, Stir-fry 
- Memanas semula dan memastikan makanan sentiasa hangat. @Reheat 
- Pelewat Masa sehingga 8 jam. @ Delay Timer 
- Periuk tidak melekat 8L. @ Non-stick Saiz periuk bahagian dalam 
- Diameter : 26.2cm - Height : 17.5cm – boleh masak 16 cawan beras 

Kegunaan & kelebihannya: 
Testimoni dari para pengguna: 
- Boleh membuat Pop-corn 2 MINIT
 - Masak kek kukus 22 MINIT
- Masak Dodol & Halwa Maskat 20 MINIT
 - Buat sendiri Sardin 
- Rebus daging, tulang & ekor dalam masa yang singkat 20 MINIT
- Masak@goreng Bihun dlm masa yg singkat 5 MINIT AJE (takperlu tos bihun , masuk je dalam periuk)
 - Masak Nasi biasa 7 minit & nasi beriani dalam masa 8 minit ( tak termasuk masa prepare – masuk tak perlu dimasak masukkan beras terus) 
- memasak sup tulang @ sup ekor, cuma memakan masa lebih kurang 40 minit sahaja
 - Untuk merebus telur dlm 30biji, kita cuma memerlukan 2 minit shj 

Cara Pembelian

 Hubungi RSK di talian 017 2107343 untuk diskaun menarik. Periuk ini juga datang dengan inner( berharga RM80.20 kalau nak tambah lagi satu, jadi tak perlu risau kalau kalau nak masak second dish….boleh beli satu lagi inner…cenggitu)… Mungkin anda akan rasa rugi nak bayar mahal-mahal - tapi bagi , saya rasa tak macam tu sebab kita sering pakai dan yang keduanya jimat masa sungguh dan jimat elektrik tak sampai seringgit untuk sejam penggunaan…. jadi kita ada masa untuk buat bende lelain…macam keje rumah, ajar anak-anak dan lain-lain… pastu kalau rajin ajak orang datang rumah makan-makan, periuk ini mampu masak untuk 20 orang satu periuk…. kalau nak lebih boleh gantikan dan masak lagi sekali… ataupun beli inner dier lah kalau tak nak ganti…. ..Diskaun kalau joint members dpt murah sikit

Promosi noxxa bulan .....................

Tiada promosi barangan percuma.untuk bulan  ini.

Jangan tunggu lagi angkat telefon dan dail no RSK sekarang juga.Tengok ni menu buat dodol hanya 25 minit sahaja.

Telefon sekarang 017 2107343.kalau RSK boleh tentu anda pun boleh juga.Memang banyak manfaatnya periuk ini.cuba lihat perkongsian yang dah guna periuk noxxa ini



Kalau tak puas hati lagi co tengok berbagai bagai jenis resepi boleh dimasak dgn cepat dan mudah bagi yang dah guna periuk ini.

Nasi Goreng Ayam

Sambal Sotong Nasi Lemak


Tea Time dengan Menu Meehun Goreng

Memang tak rugi membeli periuk noxxa ini. Apa lagi jangan lepaskan peluang ini.Anda boleh mendapatkan diskaun harga menarik apabila anda menelefon RSK di talian 
 017 2107343



RSK juga ada membuat live demo utk periuk masak Noxxa ini.

Yang ini RSK buat di rumah sendiri aje.Ini pun atas permintaan kawan-kawan yang dah ada periuk NOXXA tapi masih belum mencuba lagi.


 live demo ni rsk buat dirumah sendiri


4 periuk noxxa rsk gunakan

Resepi Pertama: Nasi Hujan Panas



Dah masak buka penutup untuk ditambah dengan pewarna


pas tu tutup semula periuk

Resepi Kedua oleh suami RSK : Kari Daging


bersemangat abang RSK memasak dengan Noxxa ni

Resepi Ketiga : Ayam Masak Blackpepper

Resepi Desert : Kek Sarang Semut

Desert lagi : Roti Jala

En suami menunjukkan cara penggunaan tombol pressure yang betul

HP : High Pressure
S: Steam/Kukus


Kawan pun turut sama mengambil bahagian masak roti jala.


Desert terakhir : Bingka Labu RSK


Sementara menunggu hidangan siap RSK tunjukkan steam iron


Ini cara yang betul untuk menggosok baju

Roti Jala siap .bentuknya tak sekata kerana ramai tangan yang membuatnya.Hi Hi Hi

Bersemangat sungguh kakak ini mencuba steam iron ni.
Sebelum balik kakak ni janji nak angkat satu bawa balik rumah.
Biar senang menggosok katanya.







Ha jangan tunggu lama-lama lagi.Oder jer dengan RSK sekarang.sebelum stok kehabisan.

HARGA PERIUK NOXXA AKAN NAIK TIDAK LAMA LAGI.JADI BERTINDAK SEGERA

INI PERKONGSIAN DARI RAKAN-RAKAN YOUTUBE:

1.Apa yang anda dapat jika beli Noxxa?

 

2. Jika dah beli guna untuk pertama kali,buat begini.:

3 comments:

Mardhiah Ghazalli said...

السلام عليكم
Puan. Saya mohon share kelebihan noxxa amway ye. Harap halalkan

MAT NOR said...

Wife saya pun guna noxxa untuk masak nasi, lauk dan kek. Memang senang dan jimat masa. Dapur gas guna sekali sekala jer...

roslizan mohd soud said...

Assalam..nk resepi bingka labu... mesti sedapkn...n cepat dgn noxxa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...